Game of skills logo i svart
Bedriftene
Om oss
Kontakt
HVA ER GAME OF SKILLS?

Game of Skills jobber for å synliggjøre mulighetene som finnes i det lokale næringslivet i Etne og Vindafjord. Til tross for at kommunene er små, finnes det mange bedrifter som leverer på et skyhøyt nivå langt utenfor Norges grenser, og de trenger kompetanse innen flere ulike fagområder. Sjansen for at en av bedriftene trenger deg og din kompetanse er stor – både under og etter utdanning!

Game of Skills tar nettverksbygging på alvor, og skal bidra til å bygge bro mellom lokale bedrifter og arbeidssøkere. Ser du verdien i å bygge nettverk, mener det er viktig å ta vare på det lokale næringslivet og viktigst av alt: er på jakt etter jobb? Da har du kommet til rett plass!

Hvilken type stilling bedriftene utlyser varierer fra bedrift til bedrift. Noen er på jakt etter å fylle traineestillinger, deltidsjobber eller sommerjobber, mens andre rekrutterer til faste stillinger. Enkelte er også interessert i å høre fra deg som skal skrive bachelor- eller masteroppgave. Les om de forskjellige bedriftene og hva de søker etter her.

Hvem står bak Game of Skills?

Game of Skills er et samarbeidsprosjekt mellom Vindafjord Arbeidsgiverforum (VAF), Medvind Næringshage og Fikse Næringsforening. Dette er interesseorganisasjoner i Etne og Vindafjord som jobber for nyskaping, utvikling og gode vilkår i det lokale næringslivet. De bygger opp under gründere, sørger for faglig påfyll til store og små bedrifter og legger til rette for nettverksbygging på kryss av fagfelt og geografi.

Om Vindafjord og Etne

Mellom stupbratte fjell, knallgrønne enger og litt snø finner du vakre Vindafjord og enestående Etne. To små kommuner med totalt 12 776 innbyggere og mange spennende arbeidsplasser. Med ca. 1 time til Haugesund, to timer til Stavanger og 3,5 timer til Bergen er vi plassert midt i smørøyet mellom mange fantastiske turistattraksjoner og unike natur- og kulturopplevelser.

Følg med!

Mer informasjon om de ulike fagfeltene og jobbene du kan søke på kommer fortløpende. Følg oss i sosiale medier for å holde deg oppdatert!

Kontakt

HOLD DEG OPPDATERT PÅ NYE JOBBER

Følg Game of skills
på Instagram