Game of skills logo i svart
Bedriftene
Om oss
Kontakt
HVA ER GAME OF SKILLS?

Er du en student som ønsker å stille sterkt når du skal søke jobb etter studiene, en som ser verdien i å bygge nettverk og som mener det er viktig å ta vare på det lokale næringslivet? Da bør du søke sommerjobb gjennom Game of Skills!

Game of Skills jobber for å synliggjøre mulighetene som finnes i det lokale næringslivet i Etne og Vindafjord. Til tross for at kommunene er små, finnes det svært mange bedrifter som leverer på et skyhøyt nivå langt utenfor Norges grenser, og de trenger kompetanse innen flere ulike fagområder. Sjansen for at en av bedriftene trenger deg og din kompetanse er stor – både under og etter utdanning.

Game of Skills tar nettverksbygging på alvor. I tillegg til kontaktene du får gjennom din egen sommerjobb, er det minst like viktig å knytte kontakter på kryss av bransjer og fagfelt. Derfor vil vi gjennom sommeren invitere til arrangementer hvor du kan treffe andre sommer-arbeidere.

Det er ikke bare studenter under utdanning som kan søke jobb gjennom Game of Skills, da noen bedrifter også er på jakt etter å fylle traineestillinger og deltidsjobber. Enkelte er også interessert i å høre fra deg som skal skrive bachelor- eller masteroppgave. Les om de forskjellige bedriftene og hva de er på jakt etter her.

Hvem står bak Game of Skills?

Game of Skills er et samarbeidsprosjekt mellom Vindafjord Arbeidsgiverforum (VAF), Medvind Næringshage og Fikse Næringsforening. Dette er interesseorganisasjoner i Etne og Vindafjord som jobber for nyskaping, utvikling og gode vilkår i det lokale næringslivet. De bygger opp under gründere, sørger for faglig påfyll til store og små bedrifter og legger til rette for nettverksbygging på kryss av fagfelt og geografi.

Om Vindafjord og Etne

Mellom stupbratte fjell, knallgrønne enger og litt snø finner du vakre Vindafjord og enestående Etne. To små kommuner med totalt 12 776 innbyggere og mange spennende arbeidsplasser. Med ca. 1 time til Haugesund, to timer til Stavanger og 3,5 timer til Bergen er vi plassert midt i smørøyet mellom mange fantastiske turistattraksjoner og unike natur- og kulturopplevelser.

Følg med!

Mer informasjon om de ulike fagfeltene og jobbene du kan søke på kommer fortløpende. Følg oss i sosiale medier for å holde deg oppdatert!

Kontakt
Bilde av Jenny Henriksen Leite
Jenny Henriksen Leite

HOLD DEG OPPDATERT PÅ NYE SOMMERJOBBER

Følg Game of skills
på Instagram