Game of skills logo i hvit
Bedriftene
Om oss
Kontakt
VAF-Bedriftene

Her er en oversikt over alle bedriftene til Vindafjord Arbeidsgiverforum (VAF). Vil du vite mer? Kontakt oss eller les mer på bedriftene sine hjemmesider.

Arrow er et teknologiselskap som leverer innovative IT-løsninger for å løse komplekse forretningsutfordringer. Vi leverer verdiøkende distribusjon, forretningsrådgivning og tjenester til ledende teknologiprodusenter og deres kanalpartnere. Vi hjelper våre bedrifter med å vokse raskere, operere mer effektivt og utvikle seg i et dynamisk marked.

Se stillingsannonsen
Les mer om
Arrow Norway
Les mer om
Arrow Norway

Berge Sag er Haugalandets og én av landets ledende bolig- og hytteleverandører. I over 100 år har vi levert kvalitetsboliger og hytter til det norske folk, og fornyet utallige hjem. Vår lange historie strekker seg helt tilbake til 1888, da familiebedriften ble etablert i Ølensvåg.

I dag er vi 170 erfarne ansatte som jobber med tomteutvikling, bolig- og hyttebygging, byggfornyelse bolig og næring, nye næringsbygg, samt handel av byggevarer. Hovedkontoret er lokalisert i Ølensvåg, men vi har også kontor på Raglamyr i Haugesund, med salg av hus, hytter og leiligheter, samt byggevarehus over hele Haugalandet.

Se stillingsannonsen
Les mer om
Berge Sag
Les mer om
Berge Sag

Med mer enn 60 års erfaring med å beskytte arbeidstakere under utfordrende norske klimaforhold, har Granberg produsert og solgt arbeidshansker i mange deler av verden. Vårt oppdrag er å tilby riktig håndbeskyttelse gjennom nærhet, respons, kunnskap og teknologisk innovasjon.

Vi har et utvalg av mer enn 250 typer vernehansker, designet for å beskytte arbeidere i ulike bransjer, inkludert næringsmiddelindustrien og helse. Våre produkter er konstruert, designet og produsert ved hjelp av den nyeste teknologien og de mest avanserte materialene som er tilgjengelige. Uansett hva jobbens natur innebærer eller utfordringer den gir, er vi forpliktet til å hjelpe deg med å finne den beste håndbeskyttelsen for dine behov.

Se stillingsannonsen
Les mer om
Granberg
Les mer om
Granberg

Lundeneset videregående skole er en kristen friskole med rundt 180 elever, hvor flesteparten av disse bor i internatet. Skolen tilbyr utdanningsprogrammene studiespesialisering, salg, service og reiseliv, IT og medieproduksjon og påbygg til generell studiekompetanse.

Se stillingsannonsen
Les mer om
Lundeneset VGS
Les mer om
Lundeneset VGS

At Omega 365, our mission is to improve project performance, especially in complex environments where multidisciplinary teams collaborate across various locations and project phases. We strive to achieve this by leveraging our expert project personnel resources and advanced project management systems.

Se stillingsannonsen
Les mer om
Omega 365
Les mer om
Omega 365

Westcon Group er familieeid og har med over 30 års erfaring posisjonert oss som en av de ledende totalleverandørene av trygge, effektive og innovative løsninger, tjenester og produkter innen offshore, energi og maritim industri. Westcon bidrar til å gjøre rigger og skip tryggere og mer effektive med våre erfarne og kompetente medarbeidere i en veletablert prosjektorganisasjon.

Se stillingsannonsen
Les mer om
Westcon
Les mer om
Westcon

Ølen Betong sin virksomhet består av flere avdelinger samt hel- og deleide datterbedrifter, og er i dag en av landets største produsenter av ferdigbetong, elementer og betongvarer. De er etablert med over 30 blandeverk i Norge, inkludert flere mobile betongblandeverk. Med 450 ansatte og 270 kjøretøyer produseres og leverers betongløsninger for bygg og anlegg i hele Norge, og i Murmansk, Russland. Hovedkontoret er i Ølensvåg. Ølen Betong med datterbedrifter omsetter årlig for 1,5–1,7 mrd. kroner.

Se stillingsannonsen
Les mer om
Ølen Betong
Les mer om
Ølen Betong

AutoStore™, is a warehouse robot technology company that invented and continues to pioneer cube storage automation, the densest order-fulfillment solution inexistence. Our focus is to marry software and hardware with human abilities to create the future of warehousing. The company is global, with over 750 systems in 40+ countries in a wide range of industries. All sales are distributed, designed, installed, and serviced by a network of qualified system integrators we call "partners". Our amazing story started in Nedre Vats in the fjords of Vindafjord with a genius idea, an amazing inventor and a group of brilliant people.

Se stillingsannonsen
Les mer om
AutoStore
Les mer om
AutoStore

Helgevold Elektro er en del av HelgevoldGruppen, og er blant de største el-entreprenørene på Haugalandet. Vi har sterke fagmiljøer innen elektro, automasjon og telekommunikasjon. Vår automasjonsavdeling er blant regionens største og vårteknologi er foretrukken av markedets største utbyggere. Vi kan by på varierte og teknisk interessante arbeidsoppgaver, hvor du får bidra med din kompetanse til å videreutvikle vår bedrift.

Se stillingsannonsen
Les mer om
Helgevold Elektro
Les mer om
Helgevold Elektro

Tveit Regnskap leverer regnskapstjenester, systemleveranser, økonomirådgiving, lønn- og personaltjenester til ca 4000 kunder fra våre 20 kontor i Rogaland, Vestland og Oslo. Vårt hovedkontor ligger i Skjold i Vindafjord. Regnskapsbransjen er inne i en rivende utvikling og implementering av ny teknologi og veiledning til kunder er en viktig del av det våre ansatte jobber med i dag. Hos oss finner du ansatte med utdanningsbakgrunn innenfor økonomi- og regnskap, landbruksøkonomi, takst/eierskifte, IT/Systemutvikling, HR, Salg og administrasjon. Tveit tilbyr 2 læreplasser innen kontorfag og IT.

Se stillingsannonsen
Les mer om
Tveit Regnskap
Les mer om
Tveit Regnskap
Kontakt

HOLD DEG OPPDATERT PÅ NYE JOBBER

Følg Game of skills
på Instagram