Game of skills logo i hvit
Bedriftene
Om oss
Kontakt
Bedriftene

Er du en bedrift og ønsker å være en del av Game of Skills 2023? Ta kontakt!

Følg oss i sosiale medier for å holde deg oppdatert på nye stillinger.

Her er kommer en oversikt over bedrifter som er med på Game of Skills i 2023. Stillingene de tilbyr varierer mellom alt fra sommerjobb til faste stillinger. I tillegg vil det være muligheter for deg som er på jakt etter en bedrift du kan skrive bachelor- eller masteroppgave for.

Berge Sag er Haugalandets og én av landets ledende bolig- og hytteleverandører. I over 100 år har vi levert kvalitetsboliger og hytter til det norske folk, og fornyet utallige hjem. Vår lange historie strekker seg helt tilbake til 1888, da familiebedriften ble etablert i Ølensvåg.

I dag er vi 170 erfarne ansatte som jobber med tomteutvikling, bolig- og hyttebygging, byggfornyelse bolig og næring, nye næringsbygg, samt handel av byggevarer. Hovedkontoret er lokalisert i Ølensvåg, men vi har også kontor på Raglamyr i Haugesund, med salg av hus, hytter og leiligheter, samt byggevarehus over hele Haugalandet.

Stilling: Åpen søknad

Utdanningsbakgrunn: Erfaring fra byggebransjen, salg, økonomi, teknisk fagskole bygg, byggingeniør, tømrer og andre relevante fagbrev

Se stillingsannonsen
Søk her
Søk her

Knudsen Dørfabrikk AS produserer innerdører til næringsbygg og bolig, og vi har over 70 års erfaring med dette. Innerdører er det vi leverer, og det er våre kunder som driver oss fremover med sine ønsker og innspill. I tillegg er produktutviklingnoe vi er opptatt av hver eneste dag. Skal vi prøve å kort beskrive våre dørerer det kanskje «moderne» som for øyeblikket er det rette. Men hva du synes er det du som bestemmer. Vi er fleksible og det skal mye til for at vi ikke kan produsere noe du liker og ønsker.

Våre dører leveres over hele landet

Stilling: Mer informasjon kommer.

Se stillingsannonsen
Mer om Knudsen Dørfabrikk
Mer om Knudsen Dørfabrikk

Omega 365 Design er eit lokalt design- og kommunikasjonsbyrå som har kontor i Ølensvåg, Haugesund og Suldal. Me utviklar og designar nettsider og appar, logo, reklamemateriell og film. Me tilbyr kommunikasjonsrådgjeving, PR-arbeid og tekstproduksjon til nett og sosiale medier i tillegg til kursing for å gjera våre kundar meir synlege i marknaden. Me er i vekst og har mange spennande oppgåver på blokka framover. I denne samanheng ser me etter potensielle nye arbeidstakarar innan dei ulike tjenesteområda me tilbyr.

Stilling: Mer informasjon kommer.

Se stillingsannonsen
Mer om Omega 365 Design
Mer om Omega 365 Design

Omega 365 Solutions er et programvare- og konsulenthus med hovedkontor i Ølensvåg, Rogaland. Vi leverer virksomhet og prosjektstyringsverktøy som brukes av over 100 000 brukere innen olje og gass, helse, samferdsel, fornybar og bygg. Vi har nasjonale avdelingskontor i Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo og internasjonale kontor i USA, Canada, Australia, Litauen, Frankrike og Singapore.

Stilling: Systemutviklere.

Se stillingsannonsen
Søk her
Søk her

SR-Bank ForretningsPartner er en ledende regnskaps- og rådgivningsaktør i Sør-Norge. Vi bistår bedrifter og landbruksnæring innenfor regnskap, lønn, HR, rådgivning- og CFO-tjenester. Bærekraft er en viktig del av vår hverdag, vi har også en egen avdeling som jobber med bærekrafts rådgivning. Overskuddet vårt går til samfunnet, og vi utgjør en viktig del av Sparebank 1 SR-Bank-konsernets tjenestetilbud mot bedriftskunder.

Vi jobberaktivt for å være kundens førstevalg og skal bidra til at bedrifter lykkes.

Stilling: Mer informasjon kommer.

Se stillingsannonsen
Mer om SR-Bank Forretnings Partner
Mer om SR-Bank Forretnings Partner

AutoStore™, is a warehouse robot technology company that invented and continues to pioneer cube storage automation, the densest order-fulfillment solution inexistence. Our focus is to marry software and hardware with human abilities to create the future of warehousing. The company is global, with over 750 systems in 40+ countries in a wide range of industries. All sales are distributed, designed, installed, and serviced by a network of qualified system integrators we call "partners". Our amazing story started in Nedre Vats in the fjords of Vindafjord with a genious idea, an amazing inventor and a group of brilliant people.

Stilling: Mer informasjon kommer.

Se stillingsannonsen
Mer om AutoStore
Mer om AutoStore

Vindafjord kommune har ca 8600 innbyggere og kommunen er en av de største arbeidsplassene i kommunen. Vi har stolte arbeidstakere og mange varierte og spennende jobbmuligheter innenfor tekniske tjenester, landbruk, helse og omsorg, oppvekst, service og administrasjon. Vi har tett samarbeid mellom tillitsvalte og arbeidsgivere. Hos oss finner du gode ordninger når det gjelder mellom annet kompetanseheving og arbeidstid. I vår kommune er det i tillegg svært mange andre spennende arbeidsplasser der flere er med i Game of Skills.

Stilling: Spennende sommerjobb.

Utdanningsbakgrunn: Sykepleie, medisin, vernepleie, fysioterapi, samfunnsplanlegging, ingeniør eller lignende.

Se stillingsannonsen
Søk her
Søk her
Kontakt
Annika Ørnes Mæhle

HOLD DEG OPPDATERT PÅ NYE JOBBER

Følg Game of skills
på Instagram