Game of skills logo i hvit
Bedriftene
Om oss
Kontakt
Bedriftene

Her er en oversikt over alle bedriftene som er med på Game of skills. Mange av dem tilbyr sommerjobber, noen tilbyr deltidsjobber og traineestillinger, og andre ser etter deg som er interessert i å skrive bachelor- eller masteroppgave for en bedrift. Mer informasjon om de ulike fagfeltene og jobbene du kan søke på kommer fortløpende. I mellomtiden kan du lese om bedriftene og se hvem du ønsker å søke hos. Du søker på jobbene via bedriftenes egen nettside.

Følg oss i sosiale medier for å holde deg oppdatert!

AdmMit er et digitalt styringssystem for bedrifter med personell og materiell. Vår oppgave er å sikre at små og store bedrifter kan øke fokuset sitt på kvalitetsoppfølging ved å digitalisere og forenkle tidkrevende prosesser.

Vi er et firma i sterk vekst og har store ambisjoner om å vokse i årene fremover. I denne veksten vil det være behov for flere ansatte, og gjennom Game of Skills har både vi og dere store muligheter til å bli godt kjente med hverandre.

Stilling: Salg/kundekonsulent, systemutvikler, regnskapskonsulent

Utdanningsbakgrunn: Markedsføring, IT og økonomi

Les mer her

AutoStore, founded in 1996, is a robot technology company that invented and continues to pioneer Cube Storage Automation, the densest order-fulfillment solution in existence. Our focus is to marry software and hardware with human abilities to create the future of warehousing. The company is global with installations in over 30 countries in a wide range of industries.

With over 500 installations in over 30 countries, AutoStore is trusted by some of the biggest brands.

Les mer her

Berge Sag er Haugalandets og én av landets ledende bolig- og hytteleverandører. I over 100 år har vi levert kvalitetsboliger og hytter til det norske folk, og fornyet utallige hjem. Vår lange historie strekker seg helt tilbake til 1888, da familiebedriften ble etablert i Ølensvåg.

I dag er vi 170 erfarne ansatte som jobber med tomteutvikling, bolig- og hyttebygging, byggfornyelse bolig og næring, nye næringsbygg, samt handel av byggevarer. Hovedkontoret er lokalisert i Ølensvåg, men vi har også kontor på Raglamyr i Haugesund, med salg av hus, hytter og leiligheter.

Les mer her

Etne Sparebank er ein lokal fullservicebank. Ein solid, stabil og konkurransedyktig medspelar i lokal-samfunnet innan sparing, finansiering, betalingsformidling, forsikring, leasing og eigedomsmekling. Banken ligg i sentrum i Etne og har 17 tilsette. Me har god og lang erfaring, brei kunnskap, autoriserte kunderådgjevarar og eit høgt servicenivå. Me er liten nok til å vera personleg og stor nok til å vera eit fullverdig finanshus i samarbeid med våre produktselskap. Les meir i vår presentasjonsbrosjyre her.

Stilling: Kundesenter/bankvert

Utdanningsbakgrunn: Økonomi, marked, salg, administrasjon osv.

Les mer her

Etne kommune har ca. 4 100 innbyggjarar, med gode levekår for både unge og eldre og full barnehagedekning. Kommunen har arbeidsplassar innanfor landbruk, mekanisk industri, varehandel, service og ulike tenesteytande næringar. Kulturtilbodet er godt og variert, med flotte tilhøve for sport og friluftsliv. Tenestemålet er nynorsk.

Les mer her

Helgevold Elektro er en del av Helgevold Gruppen, og er blant de største el-entreprenørene på Haugalandet. Vi har sterke fagmiljøer innen elektro, automasjon og telekommunikasjon. Vårt støtteapparat for produksjonen består av blant annet økonomi, HR, HMS og kvalitet, og nå er vi på jakt etter deg som vil skape relevant arbeidserfaring innenfor et av disse områdene. Vi er også åpne for å igangsette prosjekter innen salg, lean, logistikk eller andre interessante utfordringer.

Utdanningsbakgrunn: Økonomi, HR, HMS og salg.

Les mer her

Omega Design er eit lokalt design- og kommunikasjonsbyrå som har kontor i Ølensvåg og Suldal. Me utviklar og designar nettsider og appar, logo, reklamemateriell og film.

Me tilbyr kommunikasjonsrådgjeving, PR-arbeid og tekstproduksjon til nett og sosiale medier i tillegg til kursing for å gjera våre kundar meir synlege i marknaden.

Utdanningsbakgrunn: Design, filmproduksjon, kommunikasjon og journalistikk

Les mer her

Omega er et konsulent- og programvarehus med hovedkontor i Ølensvåg, Rogaland. Vårt mest kjente system er prosjektstyrings-verktøyet Pims som brukes av over 80 000 brukere innen olje og gass, helse, samferdsel, energi og bygg. Vi har nasjonale avdelingskontor i Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo og internasjonale kontor i USA, Canada, Australia, Litauen, Frankrike og Singapore.

Stilling: Systemutvikler

Utdanningsbakgrunn: IT-/data-ingeniør, eller annen IT-relatert linje. Fokus: Programmering

Les mer her

Tveit er på jakt etter å styrke teamet med nye kollegaer med relevant utdannelse og godt humør. Vi kan skilte med et fantastisk arbeidsmiljø med mye humor og et bredt fagmiljø blant våre totalt 233 ansatte.

Blant oss finner du over 90 autoriserte regnskapsførere/rådgivere og resten er en god blanding av siviløkonomer, sivilagronomer, diplomøkonomer, nyskapningskandidater og ansatte med kompetanse innen personal/administrasjon. Vi er i dag rådgivere/regnskapsførere for over 4000 kunder – store og små. Vi har 20 kontorer som ligger i Rogaland, Vestland og Oslo.

Les mer her

Vindafjord kommune er ei bedrift med stolte arbeidstakarar. Me har tett samhandling mellom tillitsvalde og arbeidsgjevar. Hos oss finn du gode ordningar når det gjeld mellom anna kompetanseheving, seniortiltak og arbeidstid.

Det finst knapt ein meir spennenda, variert eller mangfaldig bedrift som utfører (livs)viktige oppgåver for sine kundar!

Les mer her

Westcon Group er familieeid og har med over 30 års erfaring posisjonert oss som en av de ledende totalleverandørene av trygge, effektive og innovative løsninger, tjenester og produkter innen offshore, energi og maritim industri.

Westcon bidrar til å gjøre rigger og skip tryggere og mer effektive med våre erfarne og kompetente medarbeidere i en veletablert prosjektorganisasjon.

Les mer her

Ølen Betong sin virksomhet består av flere avdelinger samt hel- og deleide datterbedrifter, og er i dag en av landets største produsenter av ferdigbetong, elementer og betongvarer. De er etablert med over 30 blandeverk i Norge, inkludert flere mobile betongblandeverk.

Med 450 ansatte og 270 kjøretøyer produseres og leverers betongløsninger for bygg og anlegg i hele Norge, og i Murmansk, Russland. Hovedkontoret er i Ølensvåg. Ølen Betong med datterbedrifter omsetter årlig for 1,5–1,7 mrd. kroner.

Les mer her
Kontakt
Bilde av Jenny Henriksen Leite
Jenny Henriksen Leite

HOLD DEG OPPDATERT PÅ NYE SOMMERJOBBER

Følg Game of skills
på Instagram