Game of skills logo i hvit
Bedriftene
Om oss
Kontakt
Bedriftene

Her er en oversikt over bedriftene som er med på Game of Skills i 2022. Stillingene de tilbyr varierer mellom alt fra sommerjobb til faste stillinger. I tillegg vil det være muligheter for deg som er på jakt etter en bedrift du kan skrive bachelor- eller masteroppgave for.

Er du en bedrift og ønsker å være en del av GOS 2022? Ta kontakt!

Følg oss i sosiale medier for å holde deg oppdatert på nye stillinger.

Berge Sag er Haugalandets og én av landets ledende bolig- og hytteleverandører. I over 100 år har vi levert kvalitetsboliger og hytter til det norske folk, og fornyet utallige hjem. Vår lange historie strekker seg helt tilbake til 1888, da familiebedriften ble etablert i Ølensvåg.

I dag er vi 170 erfarne ansatte som jobber med tomteutvikling, bolig- og hyttebygging, byggfornyelse bolig og næring, nye næringsbygg, samt handel av byggevarer. Hovedkontoret er lokalisert i Ølensvåg, men vi har også kontor på Raglamyr i Haugesund, med salg av hus, hytter og leiligheter, samt byggevarehus over hele Haugalandet.

Stilling: Åpen søknad

Utdanningsbakgrunn: Erfaring fra byggebransjen, salg, økonomi, teknisk fagskole bygg, byggingeniør, tømrer og andre relevante fagbrev

Søk her
Søk her

Helgevold Elektro er en del av HelgevoldGruppen, og er blant de største el-entreprenørene påHaugalandet. Vi har sterke fagmiljøer innen elektro, automasjon og telekommunikasjon. Vår automasjonsavdeling er blant regionens største og vårteknologi er foretrukken av markedets største utbyggere. Vi kan by på varierteog teknisk interessante arbeidsoppgaver, hvor du får bidra med dinkompetanse til å videreutvikle vår bedrift.

Stilling: Trainee Elektroingeniør og Trainee Automasjonsingeniør

Utdanningsbakgrunn: Elektro, elektronikk, automasjon

*Stillingen er besatt!

søk her
søk her

Omega 365 Design er eit lokalt design- og kommunikasjonsbyrå som har kontor i Ølensvåg, Haugesund og Suldal. Me utviklar og designar nettsider og appar, logo, reklamemateriell og film. Me tilbyr kommunikasjonsrådgjeving, PR-arbeid og tekstproduksjon til nett og sosiale medier i tillegg til kursing for å gjera våre kundar meir synlege i marknaden. Me er i vekst og har mange spennande oppgåver på blokka framover. I denne samanheng ser me etter potensielle nye arbeidstakarar innan dei ulike tjenesteområda me tilbyr.

Stilling: Kommunikasjonsmedarbeidar, Filmprodusent/Filmjournalist, Designar, Prosjektleiar

Utdanningsbakgrunn: Design, filmproduksjon, kommunikasjon, journalistikk, prosjektleiing og marknadsføring

*Søknadsfristen er utløpt, men send gjerne en åpen søknad hvis du er interessert i å jobbe i Omega 365 Design!

Mer om Omega 365 Design
Mer om Omega 365 Design

Omega 365 er et programvare- og konsulenthus med hovedkontor i Ølensvåg, Rogaland. Vi leverer virksomhet og prosjektstyringsverktøy som brukes av over 100 000 brukere innen olje og gass, helse, samferdsel, fornybar og bygg. Vi har nasjonale avdelingskontor i Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo og internasjonale kontor i USA, Canada, Australia, Litauen, Frankrike og Singapore.

Stilling: Systemutviklere

Utdanningsbakgrunn: IT-/data-ingeniør, eller annen IT-relatert linje. Fokus: Programmering

*Søknadsfristen er utløpt

Søk her
Søk her

Vigor Bygg AS ble etablert i 2016. Vi har lang erfaring og solid kompetanse innen bygg- og anleggsbransjen. Vigor Bygg sin «idè» og kundeløfte er: Saman skapar me store ting. Det er dette alle som arbeider i og for Vigor Bygg kvart minutt skal følge og gjøre sitt beste for å levere. Det er også dette verdigrunnlaget som har resultert i at de som står bak selskapet har vært og er en aktør kundene anbefaler andre.

Stilling: Tømrerlærling, Tømrer, Prosjektleder.

Utdanningsbakgrunn: Tømrerfaget, teknisk fagskole bygg, byggmester, byggingeniør, andre relevante fagbrev eller erfaring frå byggebransjen.

*Stillingen er besatt, men send gjerne en åpen søknad hvis du er interessert i å jobbe i Vigor Bygg!

Søk her
Søk her

AutoStore™, is a warehouse robot technology company that invented and continues to pioneer cube storage automation, the densest order-fulfillment solution inexistence. Our focus is to marry software and hardware with human abilities to create the future of warehousing. The company is global, with over 750 systems in 40+ countries in a wide range of industries. All sales are distributed, designed, installed, and serviced by a network of qualified system integrators we call "partners". Our amazing story started in Nedre Vats in the fjords of Vindafjord with a genious idea, an amazing inventor and a group of brilliant people.

Stilling: Summer Interns

Utdanningsbakgrunn: Mechanics, Electronics, Software.

Søk her
Søk her

Etne kommune har ca. 4 100 innbyggjarar, med gode levekår for både unge og eldre og full barnehagedekning. Kommunen har arbeidsplassar innanfor landbruk, mekanisk industri, varehandel, service og ulike tenesteytande næringar. Kulturtilbodet er godt og variert, med flotte tilhøve for sport og friluftsliv. Tenestemålet er nynorsk.

Stilling: Mer informasjon kommer

Utdanningsbakgrunn: Mer informasjon kommer

Søk her
Søk her

SpareBank 1 SR-Bank er et offensivt finanskonsern med mer enn 350 000 privatpersoner og bedrifter som kunder. I tillegg til tradisjonell bankdrift driver vi med fondsforvaltning, forsikring, leasing, verdipapirforetak, eiendomsmegling og regnskapstjenester. Som ansatt hos oss er du også med på utviklingen i en av Norges mest spennende og digitale bransjer.

Vi søker deg som er sulten på utfordringer, er fremoverlent og ønsker å skape de gode resultatene sammen med gjengen i Ølen. Vi har som mål å være best på rådgivning, og du skal hver dag arbeide for å bli kundens førstevalg.

Stilling: Kunderådgiver

Utdanningsbakgrunn: Relevant utdannelse innen økonomi

*Stillingen er besatt!

Mer om SR-Bank
Mer om SR-Bank

Vindafjord kommune har ca 8600 innbyggere og kommunen er en av de største arbeidsplassene i kommunen. Vi har stolte arbeidstakere og mange varierte og spennende jobbmuligheter innenfor tekniske tjenester, landbruk, helse og omsorg, oppvekst, service og administrasjon. Vi har tett samarbeid mellom tillitsvalte og arbeidsgivere. Hos oss finner du gode ordninger når det gjelder mellom annet kompetanseheving og arbeidstid. I vår kommune er det i tillegg svært mange andre spennende arbeidsplasser der flere er med i Game of Skills.

Stillinger: Åpen søknad

Utdanningsbakgrunn: Vi er spesielt interessert i deg som har interesse og kompetanse innen velferdsteknologi, oppmåling/kart og samfunns- og arealplanlegging.

søk her
søk her
Kontakt
Bilde av Jenny Henriksen Leite
Jenny Henriksen Leite

HOLD DEG OPPDATERT PÅ NYE JOBBER

Følg Game of skills
på Instagram